Creative LAb

KunstBrigade werkt sinds 2008 met onafhankelijke meubelmakers, behangers, ontwerpers en fotografen. Op uw locatie delen we graag en vrijblijvend onze creatieve ideeën op het gebied van wanddecoratie en inrichting!

Werkwijze

Drijvende kracht achter KunstBrigade is Karin Tromp. Na een bedrijfskundige opleiding startte zij samen met 2 anderen in 2008 KunstBrigade. Gestart in een eigen ontwerpstudio op de NDSM-werf in Amsterdam, waar de focus voornamelijk op ‘kunst op kunststof’ lag. In de jaren daarna heeft KunstBrigade zich meer toegelegd op kantoorinrichting en wanddecoratie omdat daar toch de meeste passie en uitdagingen bij kwamen kijken. Zelf ontwerpen, luisteren naar de klant en mensen blij maken, de huisstijl visualiseren en als basis nemen voor de inrichting van het kantoor.  Storytelling… Zo zou je de kracht en stijl van KunstBrigade het best kunnen omschrijven.

Uiteindelijk is een fijne werkomgeving het beste compliment aan de medewerkers!

Karin Tromp

Na een persoonlijke ontmoeting voor een intake zullen we aan de slag gaan met jouw wensen. Een ontwerp bestaat bij ons uit een sfeerimpressie (moodboard), een uitgebreid voorstel met een duidelijk concept en het verhaal achter het ontwerp. Natuurlijk maken we ook een 3d ontwerp en plattegrond.

Naast werken voor onze eigen klanten zijn we ook in te huren door andere kantoorinrichters die even tijdelijk wat minder tijd hebben voor hun eigen ontwerp. Zo helpen we elkaar!